30 Temmuz 2008 Çarşamba

Yönetici Aranıyor

Kayserispor geçen sene sezon öncesinde 5 kombine satmanın şokunu yaşamıştı. Bu sene Recep Mamur'un yalancısıyız 270 kombine satılmış. Aghahowa transferine rağmen. Mamur "Trabzon'un nüfusu 250 bin, onların sattığı kombine 15 bine yaklaştı. Biz bu şartlarda transfer yapamayacağız" diyerek özetlemiş durumu. Hatta yeni transferlerin sözleşmelerini bile fesh edeceklerini söylemiş. Resmen tehdit etmiş. Trabzon'un nüfusunu da 3'te 1'e indirmiş. Trabzon'un nüfusu 740 bin. Kayseri'nin nüfusu 1 milyon 165 bin. Buradan yola çıkmış Mamur. Enteresan tabii. Mamur yapılan transferleri bile fesh edeceklerini söylüyor. Peki 270 kişiye ne diyeceksiniz?

Bir benzeri Beşiktaş'ta yaşanıyor. 1717 kombine satılmış. "Taraftar kombine alsın korkmasın İnönü Stadı'nda oynayacağız" diyor Ertunç Soğancıoğlu. İki gün sonra bu kez Levent Erdoğan çıkıp "İnönü'yü yıkacağız. Kombine satmak için böyle bir açıklama yapılmış" diyor. İkisi de Beşiktaş'ın yöneticisi. Açıklamalarının arasında bir günlük bir zaman dilimi var. Bir taraftar yıkılmayacakmış diye gidip kombine alacak ertesi gün yıkılacak haberini alacak. Bu konuyu da düşündüler mi acaba? Bu arada İstanbul'un nüfusu kaçtı.

Türkiye'nin siyasi hayatında nasıl önderler, liderler yoksa. Futbolda da yönetici sıkıntısı yaşanıyor. Bazı kulüp başkanlarını tenzih ederek tabii.

Hiç yorum yok: