7 Ağustos 2008 Perşembe

çArşı

Geçen sene son maç Vestel Manisaspor maçıydı. Kapalı tribünün Yıldırım Demirören ve yönetimine nasıl bir tavır takınacağını çok merak etmiştim. O ana dek gerçekten kendi doğrularıyla hareket ediyorlar sanıyordum. Kapalı tribünün kutu diye anılan yeri dışında hemen hemen stadyumun tümü Yıldırım Demirören yeteeeer diye bağırıyordu.
Suskun kalsalar bir derece anlaşılabilirdi ama bunun yerine Beşiktaş'ın Vestel Manisa'ya 10 dakikada 3 tane atmasına rağmen takıma destek vermek gibi abes bir işle meşgul oldular. Dernekler istifa diye bağırdılar, Yıldırım Demirören yeteeeer diye bağıranları fişlediler adeta.
Bundan önce de yara almıştı Beşiktaş kapalısı. Bu yaralardan en büyüğü yine geçtiğimiz sezon Alen ve kapalı alt katta yer alan Hüseyin'in ve daha tanımadığım, görmediğim birçok ismin özür dilemesi yanlışlık oldu geri vitesiydi.
Bunlarla yara alan Çarşı Grubu'na bugün bir daha bakalım. Bırakmışlardı geri dönüyorlar, eskisinden daha güçlüler... İyi mi oldu kötü oldu bunu zaman gösterecek, şimdi iddialar dolaşacak Asi Ruh için bir pazarlama yöntemiydi diyecekler, yönetim kombine satamayınca Çarşı'ya çullandı "geri dönüyoruz derseniz insanlar kombine alır" tembihlerinde bulundular, Çarşı'da boyuın eğmek zorunda kaldı diyecekler.
Çarşı'nın Yıldırım Demirören ve yönetiminden bir farkı olacak mı insanların gözünde, Çarşı karizması bir kalemde çiziği yiyecek mi? Yılların emeği ile saygınlık kazanmış Çarşı'nın geleceği merak konusu...

Hiç yorum yok: