23 Ağustos 2008 Cumartesi

Kemikleşmiş Salaklık: Lades

Sonunu bile bile lades olmak buna denir işte. Kombine kartımı aldım kapalı alt kattan. 975 YTL gibi bir meblağnın altına imzamı attım. Hayırlı olur inşallah ama... 510'u peşin çekiliyor. 975'i 5'e bölmüyorlar yani. Evdeki hesap hiç çarşıya uymuyor. Tek çekim yapıyorlar yarısından fazlasını. İyi de yapıyorlar bizim gibilerine aslında. Bu zamanda takımı için 975 YTL'nin altına imza atacak 8 bin kişiden biriysen eğer bu salaklığa bile bile imza atmışsan söyleyeceğin birşey olamaz.

Bir başka dikkat çeken şey ise sözleşmedeki 11. ve 12. maddeler. Bunu da Serencebey Gazetesi'nden (ç)alıntı yaptım.

Futbol Sezon Kart Sözleşmesi

Madde 11. Sezon kartı BJK İnönü Stadyumu’nun yıkılıması durumunda Beşiktaş Jimanstik Kulübü’nün belirleyeceği başka bir stadyumda ev sahibi sıfatıyla oynayacağı karşılaşmalarda geçerli olacaktır. BJK’nin ev sahibi sıfatı ile karşılaşmalarını yapacağı yeni stat için yeni kartlar verilecektir. Müşteri bu değişikliği peşinen kabul eder ve bu değişiklik için herhangi bir itirazda bulunamaz ve hak talep edemez.

Madde 12. Beşiktaş Jimnastik Kulübü adına Biletix’ten 2008-2009 futbol sezonu için BJK İnönü Stadyumu’ndan sezon kartı alan MÜŞTERİ arasında yukarıda belirtilen maddelere kesinilkle uyacaklarını peşinen kabul ve imza etmişlerdir. Yukarıda 11. madde uyarınca BJK’nın maçlarının başka bir sahada oynaması durumu ortaya çıkar ve müşteriye yeni kart verilirse, müşteri işbu sözleşmenin tüm hükümlerinin yeni stat için de geçerli olacağını ve sözleşme şartlarına uyacağını kabul, beyan ve taahhüt eder.


Herhalde bu konuda farklı söylenen sözler 10’u buldu. Gerçeği öğrenmek için sezonun başlamasını beklemek ve süreci gözlemekten başka çare yok.

Hiç yorum yok: