18 Kasım 2008 Salı

Başkan Hanginiz?

Melih Gökçek Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ama yine bir kulüp başkanı gibi bize duyum geldi şöyle oldu böyle oldu diyor. Bu adam belediye başkanı mı kulüp başkanı mı? TFF sitesinde Ankaraspor başkanı Ruhi Kurnaz adında bir zat. Kendisi piyasada hiç yok. TFF sitesi kağıtlara dayalı bilgiler üzerinden bunu buraya yazmış. Ama bu Ruhi Kurnaz kimdir nedir bilen yok. İBB Spor'da durum farklı mesela. Göksel Gümüşdağ başkan gibi başkanlık yapıyor. Başbakan Erdoğan'ın akrabası olması da gücüne güç katıyor tabii ki. Kadir Topbaş İBB Spor hakkında açıklama yapmazken Melih Gökçek'e ne oluyor? Belediye kulüplerine belediye başkanlarının başkanlık yapması yasak ama Onursal Başkanlık ile deliniyor işte.
Birde Ankaraspor ile ilgili http://www.ankaraspor.org/ diye bir site uydurup koymuşlar TFF sitesine. TFF sitesi hakikaten içler acısı durumda. Tıklıyorsun öyle bir site çıkmıyor. TFF uyusun hala.

Ruhi Kurnaz kim diye merak edip araştırdım ve gece vakti gülümseten şu habere ulaştım. http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=44867

Melih Gökçek sen Belediye Başkanısın bırak Fenerbahçe maçında haksızlık varsa o anlatsın derdini. Yoksa yine mi "Hiçbir şeyden haberi yok".

Hiç yorum yok: