19 Kasım 2009 Perşembe

Ayıp Edenler

HaberTürk televizyon kanalından sonra yazılı olarak da yayın hayatında yerini alan yeni bir gazete sayılır. Pazar günü hasbel kader elime geçtiğinde poltika sayfasında bir köşe dikkatimi çekti. Alınan yasaklar sonrası günün kaybedeni olarak gösterilmiş Çarşı.

Bugün de Hürriyet gazetesindeki bir haberde kapalı alt tribünün, kapalı üste saldıracağından, organize olarak stadın çeşitli yerlerinde kavgalar çıkarılacağından bahsediyor. Üstelik daha da ileriye giderek numaralı tribünde yedek kulübelerinin arkasında oturanların topçulara musallat olup, türkürmeye varan hareketlerde bulunacaklarını ve Yıldırım Demirören'e ağır küfürler edileceğini ileri sürmüşler. Hatta bunun bir ihbar mesajı olarak yöneticilerin cep telefonlarına geldiği yazılmış.

Tribünlerin kan kaybettiği doğrudur ama boşuna "işte biz kötü günde hep omuz omuzayız" diyerek kaldırmadık biz yumrukları havaya. Kaybedilmiş günler de geri kazanılacaktır elbet. Yıllarca "İ... basın bunu da yazın!" diye diye tribünlerden söz ettirmeye başladık ama basın hala işin i...liğinde.

Haberin linki: http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/12985669.asp?gid=211&sz=53228


Hiç yorum yok: