14 Ocak 2010 Perşembe

Çanaklar... Dekoderler...


Hayır mı şer mi bilmem ama...

3 yorum:

siyahbeyazkardesligi.blogspot.com dedi ki...

Toroğlu'nun kabzımal muhabbeti sıktı artık,daha seviyeli yorumlar,daha iyi analizler bekliyoruz

Sacripante Re dedi ki...

Eğer değerlendirmeyi yayın kalitesi ve bu yayınları yapma tecrübesi açısından bakarsak her türlü hayırlı oldu. Yeni bir kurum bir de yayınla ilgili teknik olarak hazırlanmak için çaba gösterecekti. İşin arkasında TRT'nin olduğu düşünüldüğünde kısa zamanda çok da kalite beklemek mümkün değildi.
Spor yayını sonrası kaliteli program açısından bakarsak umarım Erman'a bel bağlayıp aynı yapıda devam etmezler... Onun garip yorumlarını duymak için vermiyoruz o abonelik bedellerini.
Genel anlamda en mantıklısı oldu.
Üstelik ihale her hafta 4 maç şifreli kanalda olacak gibi bir zorunluluğu olduğu düşünülünce, bir de elimizdeki dekoderleri iptal ettirme, yeni şifreli sistemi satın alma gibi dertlerden de kurtulduk.

Sacripante Re dedi ki...

Bu arada unutmadan ekleyeyim. Forumdaki Fenerbahçeli arkadaşlar yazacaklarım için kusuruma bakmasın.
Dünkü ihaleden sonra bu rakamları 1 ay önce Aziz Yıldırım'ın telaffuz ettiğini, rakamların buralara gelmesinde payı olduğunu, ileri görüşlülüğünün ne büyük olduğunu, hatta birçok yerde Aziz Yıldırım'ın büyüklüğünü herkesin anlaması ve ona dua edilmesi gerektiği ifadeleri kol geziyordu.

Yahu Aziz Yıldırım değil miydi her kaybettiğinde ya da stattaki kötü görüntüler yayınlandığında Lig TV'ye giydiren, o da yetmezmiş gibi söylemleri ile taraftarını LigTV'ya karşı kışkırtan, bir maçta 6 kameranın devre dışı kalmasına sebep olan kablo kesme olayını fiştekleyen, statta sinek uça Aziz Bey bilir denirken 6 kablo sırayla kesilirken tek bir kameranın ve güvenlik görevlisinin yakalamamasına olanak tanıyan, ve birçok maçtan sonra bu ihalelerin şartnamelerinde yer alan her maç sonrası yayıncı kuruluşa en az 2 oyuncusunu röportaja gönderme kuralını çiğneyip oyuncu göndermeyen.
Bu yayın hadisesini en çok baltalayan ve ara ara çıkıp ben havuzdan çıkacağımi kendim satacağım, het hüt diyen Aziz Yıldırım değil miydi? Dünkü bir gazetede tahmin olarak 315 milyon dolar civarı tahmin ediliyor diye manşeti görmüştüm. Yani öyle bu rakamlar çok da tahmin edilemeyecek bedeller değildi. Aziz Yıldırımî övmek için bakalım daha neler ortaya atılacak.