3 Şubat 2010 Çarşamba

Kabataş Erkek Liseliler


Yıl 1986. İnönü Stadyumu'nda bugüne dek yapılmış en büyük koreografi budur herhalde. Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün yeterince üstüne düşmediği Kabataş Erkek Lisesi tüzüğümüz gereği Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün varisi konumunda. Bu koreografi Kabataş Erkek Liseli öğrenciler tarafından okulun yatakhanesinde planlanmış. Ben ilk kez gördüm bu fotoğrafı. Benim gibi daha önce bir haber olanlara gelsin.

3 yorum:

K. A. dedi ki...

Kabataş mezunu olarak şunu da ekleyeyim; 1986'dan sonra 2002'ye kadar Kabataş Erkek Lisesi dahil edilmedi.

sekobarbital dedi ki...

kesinlikle çok güzel koreografi ama İnönü stadı özellikle Kuleli Askeri Lisesi öğrencilerinin ve Deniz Lisesi öğrencilerinin yapmış olduğu nice güzel ve tablosal koreografilere sahne olmuştur. Kabataş'ın yaptığı bu anlamada gerçekten çok basit ve sade kalmış..

Adsız dedi ki...

DERNEĞİN (KULÜBÜN) FESHİ

MADDE 41 - Genel Kurul, kulübün feshini Genel Kurul'a katılma hakkına sahip üyelerin en az 2/3'nün katıldığı toplantıda karar verir. Bu toplantıda aranan çoğunluk sağlanmazsa üyeler ikinci toplantıya çağırılır. İkinci toplantıya katılan üye sayısı ne olursa olsun konu görüşülüp hazır bulunan üyelerin üçte iki çoğunluğu ile karara bağlanır. Derneğin feshi Yönetim Kurulu tarafından beş gün içinde mahallin en büyük mülki amirliğine bildirilir. Fesih kararı üzerine kulübün taşınır ve taşınmaz bütün malları, alacakları ve borçları Kabataş Erkek Lisesi'ne devrolunur.