22 Şubat 2010 Pazartesi

Tuvalet Kağıdı Lazımmış (!)


Dünkü maçta hepimizi heyecanladıran pozisyon malum, Holsoko'nun kafa şutunda Leo Franco öyle iki hamle yaptı ki biz tribünde birbirimizi yedik ama O golü yemedi. Maçtan sonra piero denen aletten göstermişler LigTv'de ve topun tamamının geçmediği görülmüş. Bugün gazetelerde de hemen hemen herkes hemfikirken biri 'gol' diyor. Kim mi? Lig Tv'den yol alan Erman Toroğlu. Kendimi bir hatırlatayım diye düşünmüş olmalı ki o meşhur tuvalet kağıdı örneğine gönderme yaparak yorumlamış pozisyonu.
.
Erman Toroğlu'nun kaleminden;
.
Tuvalet Kağıdı Lazım
Hakemin bunu görme şansı yok. Leo Franco’nun ikinci hareketteki ayaklarının bastığı yerle vücut açısı ve topu tutan sol elinin durumuna göre bence o top çizgiyi geçti gibi.
.
Holosko’nun kafa vuruşunda Leo Franco topu çizgi üzerinde mi yoksa geçtikten sonra mı çevirdi? Yardımcı hakemin görme şansı yok. Çünkü tam çizgiye inemez. Çizgiyi geçti gibi. Bir tuvalet kağıdı bulsaydım golü çözerdim!

1 yorum:

Sacripante Re dedi ki...

Bu yazısını ben de okudum. Bir insan bu kadar eyyamcı olur. Kovulmanın acısı feleğini şaşırtmış.
Yazıda çizgiye kamera koyulmamasını eleştirmiş.
Ulan hırbo, yıllarca sen o işin başındaydın. Sen yıllarca koydurmadın şimdi mi aklına geldi eleştirmek denmez mi?
Ayrıca yıllarca kullandın piero ölçümünü hiçe sayarak bunu ispatlamam imkansız yaklaşımı getirmen en basitinden yıllarca yaptığın yorumlara ihanet değilmidir?
Gol olup olmaması değil, Erman'ın bu eyyamcı yorumlarıdır problem.