27 Mayıs 2010 Perşembe

Kartal Yuvası Havlu (s)Atsın

Sezon bitince taraftarın gündeminde üç şey olur; transfer,kombine ve yeni sezon için çıkacak formalar. Geçen sene Adidas ile anlaşılması sonrasında hepimizi büyük bir heyecan sarmıştı. Büyük bekleyişin sonrasında belki bizlerdeki beklentinin had safhalara ulaşması sebebiyle çıkan formalar ilk başta sınıfı geçemedi. Ne çubuklu istenilen gibiydi ne de baklavalıya gözler alışık. Arzu edilen düz beyaz forma yerine üzerinde kartal pençesi motifli olanı üçüncü dizayn olarak en makulü gibiydi. Bir zaman sonra TFF'nin resmi sitesinde yayınlansa da düz beyaz formayı göremedik bir türlü. Yeni sezonda formalardan iki tanesi taraftarın isteğine yanıt verecek şekilde; klasik çubukluya yakın ve mutlaka bir düz beyaz forma olur inşallah. Formaların çıkmasını beklemeden yaz tatilinde üzerimizde sevdamızı yansıtan renklerden oluşan bir iki parça tişört olsun diyerek Kartal Yuvası'nın internet sitesinde dolanırken çok az şeye alıcı gözle bakabiliyor insan. Bu kadar güzel renkleri nasıl kombine edip de ortaya alınası güzellikte ürünler çıkaramıyorlar onu da kimseciklerin aklının aldığını sanmıyorum.


Dün dolana dolana gözüm bir polo yaka tişörtte kalarak sadece aşağıdaki plaj havlusunu satın aldım ve bu sabah Forza'da bizim çocukların kendi dizaynlarından oluşan ve oylamaya sunulan ürünleri gördüm. Haydi formaları Adidas yapıyor ve anlaştıkları ilk sene de çıkardıkları formalar tam olarak geçerli not almadı, yeni sezonda bunu telafi edecekler diyelim. Pekiyi yıllardır aynı ürünleri satmaya çalışan ve hala ateş pahasına fiyatlarla estetistik yoksunu ürünleri sunan Kartal Yuvası sorumlularına ne demeli? Ya havlu satmaya devam etsinler ya da artık havlu atsınlar. Burası Beşiktaş all i in a g-there...

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Şu forma olayına amma da taktınız.

gidin 85 yılındaki manchester a bakın birde şimdiki takıma formalar hep aynı, bir nevi kimlik.

Hemen hemen bütün kulüplerde bu böyledir.

Takımın sahada giydiği formalar kolay kolay değişmez.

Beşiktaş moda tasarım merkezi değil ki. Bu formaları satmak için tasarlarsın ama takımın hep bir klasik forması olur olmak zorunda.

AcıbadeM dedi ki...

Ben de öyle diyorum ya Adsız arkadaşım. Klasik çubuklu ve düz beyaz. Moda tasarımlarını diğer ürünlerde sergilesinler. Hemfikir olmana rağmen boş yere çatmışsın...

The Eagle Abroad dedi ki...

Hem guzel urunler cikarma, hemde korsan satis var diye isyan et... Bencede havlu atsinlar...

ery dedi ki...

2 numarali ornegi seneler boyu giyelim...

BEERREGULAR dedi ki...

2003 senesinin sonunda herkesin bildiği gibi takımımız şampiyon olmuş stora gidiyoruz. o senenin sloganı herkesin hatırlayacağı gibi "erkek adam renkli takım tutmaz"dı.. bir bu bir de başka bir sloganın üstüne yazıldığı atletten bozma kumaşların üstüne basıp tshirt diye satmaya çalışıyorlar. yokluktan alıyoruz.
o zamandan bu zamana kadar bir sürü gelişme oldu tabi yine bir sürü yeni ürün çıktı ama hala tat aldığımı söyleyemem. tüm eleştri yapan arkadaşlarıma gönülden katılıyorum. biraz da içimi dökmek istiyorum.
şimdi iki farklı logomuz var birisi normal amblemimiz diğeri üstüne kartal konmuş amblemimiz eleştrim kartallı olana gelecek. bu iki yıldızı amblemin sağına ve soluna yerleştirmenin mantığı nedir?? bu kadar estetikten uzak bir tasarım olabilir mi? bunun yanı sıra adidasın sararın taç firmasının yapmadığı yani kulübün kendi yaptırdığı ürünlerin çoğu tırt. kimse kusura bakmasın ama pazar malı gibi. yazık gerçekten üzülüyorum. moda firması olmayabiliriz ama moda firmasıyla anlaşabiliriz de. aç bir tasarım yarışması veya sun taraftarına verelim oylarımızı olsun bitsin. ben günlük hayatımda da takımımın ürünlerini kullanabilmek istiyorum ama maalesef böyle bir imkan yok. bugün bir bayern'in kataloğuna baksanız telefon rehberi gibi 300 sayfa plaj şemsiyesinden tırnak makasına kadar ürün var.. ben store'un iyi yönetildiğini düşünmüyorum. oysa maddi anlamda belki de kombine getirisinden çok kazanç sağlayabileceğimiz bir nokta..
gerçekten renklerimizi asilliğimizi kullanamıyoruz. çok yazık..
taraftar tasarımlarından bazıları harika yapanların ellerine sağlık.. umarım klasik çubuklu hayat bulur..

** bir de ALLAH RIZASI için şu colaturka'dan kurtlusak....