12 Mayıs 2010 Çarşamba

Taraftarla Dalga Geçiyorsunuz


Transferde harikalar yaratan yönetimimiz pazarlama konusunda da taraftarın gönlünü fethetmeye devam ediyor. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle Kartal Yuvası'nda kampanya başlatılmış. Galatasaray'a giden Gökhan Zan, Bursalı Zapo, EsEsli Erkan, Antepli Serdar, % 51 GS'li Serdar, Ankaragüçlü Aydın, Marsilyalı Cisse ve muhtemelen takımdan gidecek bir kaç futbolcunun daha isimlerinin bulunduğu geçen sezon sonu çıkan şampiyonluk tişörtüyle çifte kupa anısını taşıyan atkıların başı çektiği, mug, anahtarlık ve çıkartmalarla zenginleşen bir hediye seti oluşturulmuş. Üşenilmemiş, toplam değeri hesaplanmış ve 70TL'ye mal olan bu sete hediye mahiyetinde ücret ödemeden sahip olunması için minimum 100TL'lik alış veriş yapılmasını şart koşmuş. Üstelik transferdeki gibi şartlar kademeli; bu 100TL'lik sınır Adidas ürünleri dışında olursa. Yani forma alayım desen sayılmıyor; o zaman sınır 150TL'ye çıkıyor.
.
Bir de güttükleri amacı şu satırlarla açıklamışlar; 'Kartal Yuvası bu kampanya ile taraftarlarımızın kendi çocuklarına, mahallerindeki Beşiktaşlı gençlere, kulübümüzün ürünlerine sahip olmak isteyip de alamayanlara, kısacası etrflarındaki tüm Beşiktaşlılara lisanslı ürünlerimizi hediye edebilmelerini amaçlamaktadır.'
.
Türkiye Kupasına daha gruplardan çıkamadan veda ettiğimiz, ligi ya üçüncü ya dördüncü bitirdiğimiz bir sezonda iki kupalı atkılar, üzerinde yarısı başka takımlarda oynayan adamların isminin yazılı olduğu tişörtler hediye edilmesi, Bursa yöneticilerinin "Şampiyonluğu garantileseydik son maça çağıracaktık" demesi kadar abestir bence.
.
Olayın minimum alışveriş tutar kısmı ise apayrı bir boyut...

1 yorum:

SirEvo dedi ki...

.aşşak geçiyorlar resmen ya, ayıp vallaha.