5 Temmuz 2010 Pazartesi

Her Kez 15.000 TL İster

Beşiktaş Dergisi'nin genel yayın yönetmeni ve Beşiktaş'ın iletişim şeysi Çiğdem Işık görevine son ya da istifa -neyse artık- meselesi olunca yerine taliplerde çoğalmış. Önce Çiğdem Işık kimdir ne iş yapar? Dışarıdan göründüğü kadarıyla derginin yazı işlerini ve kulüp içerisindeki iletişimi sağlar gibi genel bir tanım yeterli olabilir. Yalanlamalar, açıklamalar hep onun üzerinden döner diye de düşünmekteyim. Aldığı maaş doğru ya da yanlış bilmem ama 15 bin TL imiş. Muhteşem bir para gerçekten. İşin tanımı bu kadar esnek, parası bu kadar yüksek olunca taliplerinin de çoğalması mümkün elbette.

İsmi geçenler listesine bir göz attım da ilk dikkatimi çeken Hayri Ülgen oldu. Daha geçen gün yazısına attığı başlık aklıma geldi: "Q7'ye her kez hayran"

Bu başlığa aylık 15 bin az bile. İlk beş arasına kendisini atmış olmasına tebrik koyuyorum:) Helal olsun. Bu memlekette hemen iletişim fakültelerini kapasınlar. Hayri Ülgen bu performansla Beşiktaş'ın iletişim sorumlusu olmaya aday gösteriliyorsa, iletişim fakültesindeki çocukları da boşuna uğraştırmasınlar.

Efendim bu beş kişilik listede hiçbir şekilde fikir sahibi olmadığım Murat Tokel'i listeden çıkartırsam diğerleri için kısa kısa notlar düşebilirim.

İlk önce Itır Esen'den başlayalım. Kendisi eski yeşilçam yıldızı. Gerçekten hoş ve her maçı kapalı tribünde izleyen, fanatik derecesinde Beşiktaşlı bir ablamız. İsmini şimdi hatırlayamadığım bir orta ölçekli Beşiktaş sitesinde de yazı çizdirmekte. Yine de isminin bu liste için hafif kaldığını söyleyebilirim.

Şemsi Birben ismi ise bana kartal haberden aşina. Sürekli sansasyonel olaylar çıkartan biri. Perde arkası yazan ya da yazdığını sanan ve öyle de sunan bir isim olması sebebiyle bence o koltuğa oturacak adaylar arasında yer alması bile şaşırtıcı.

Gelelim Gökhan Dinç'e. Sevdiğim bir arkadaşım üzerinde çok emeği geçen kendisinin basın kökenli olması en büyük avantajı. Basın kökenli derken en azından herkesin bildiği ve uzun süre basının içerisinde yer almış olması hayli önemli. Benim liste başım Gökhan Dinç.

Bu görev için 15 bin TL alınması ise çok şaşırtıcı. Ulan biz mi salağız bunlar mı çok akıllı anlamıyorum. Para kazanmak bu kadar kolay mı yahu.

Hiç yorum yok: