4 Ağustos 2010 Çarşamba

Geri Kafalıyız!

İnönü Stadyumu'nun adı Medical Park olacakmış.
Ali Sami Yen'in adı Türk Telekom Arena oldu.
Konya Atatürk Stadyumu'nun adı Konya Büyükşehir Belediye Atatürk Stadyumu oldu.
Metin Oktay Stadyumu'nun adı Hasan Doğan oldu.
Daha niceleri...

Dünya değişiyor, kulüplere kaynak lazım. Spor ekonomisi bazı şeylerin üzerini çiziyor, "Yeni dünya düzeni budur, ses çıkaran da geri kafalıdır" diyor. Bunu diyemeyenler adınızı "futbol romantikleri"ne çıkarıyor. Örümcek beyinlisiniz yukarıdaki değişimlere itirazınız varsa. Düzenin doğrusu budur, ya seve seve ya .......

3 yorum:

Şekerli dedi ki...

Büyük başkan bize robinho'yu alsana...

stalker dedi ki...

bir de "kulübün ihtiyacı var"cılar kafa ütülüyor ki sorma. sanki kulübü bu hale babam getirdi. neymiş, taraftar forma, kombine, lisanslı ürün almıyormuş... yıllardır söylüyorum, bizim taraftar diğerlerine benzemez diye. işte iki yıldız geldi, satış rakamları ortada.

ayrıca kulüp zaten bu oyuncuları getirebilecek güce sahip, ama zamanında her şey çarçur edildiği için bugün 1 milyon $ bütçeli hentbol takımı sana yük haline geliyor. o kadar rezaletten sonra fırçayı da biz yiyoruz amk. niye forma almıyormuşuz. zorla küfrettirecekler.

alsınlar medical parktan üç beş de maaş ödesinler. kurumsallık ayağı filan yapılsa yine anlarım bi yere kadar ama günü kurtarmak için yapmayacakları şey yok bunların. allah topunun belasını versin.

BEERREGULAR dedi ki...

Bu yazıyı bekliyordum.. Şu fotoğrafı koymasan gözlerim dolarak okumazdım. Sanki evlenip boşanmışım. Çocuğumu annesi almış. O da gitmiş başkası ile evlenmiş de, soyadı değişmiş.
Perişanım.