30 Kasım 2010 Salı

Beşiktaş'ın Wikileaks'i: Derin Beşiktaş

Dünya wikileaks belgeleri ile yıkılıyor. Gün yüzüne çıkmamış, daha önceleri konuşulsa da hiçbir zaman belgelerle ispatlanmamış bu durum, dünyanın 11 Eylül'de yaşadığı "artık hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağı" motto'suna hizmet eden olaylar silsilesinin fitilini ateşleyecek mi bilinmez ama daha uzun bir süre konuşulacağı kesin.

Bir Beşiktaş blogunda böylesi konularda ahkam kesmek, gazetelerde, dergilerde, televizyonda ve internette yeterince bilgi varken bir de buradan "Aha neler oluyormuş lan meğer" dememin bir sebebi var tabii.

Efendim bazılarınız rastlamıştır. Bazılarınız duymuştur. Bazılarınız duymuştur bakma fırsatı bulamamış, internete girdiğinde başka sitelere bakarken aklından uçup gitmiştir belki diye, bir de hazır Wikileaks diye bir olay patlak vermişken -daha önceleri de vardı ama sanırım Türkiye bu kadar içinde değildi açıklanan belgelerin- Beşiktaş'ın Wikileaks'ine baktınız mı hiç diye söylemenin tam sırasıdır diye böyle bir girizgah yaptım.
Tam yerine basmanın gururuyla bahsi geçen siteyi mutlaka ziyaret etmenizi ve ağzınız açık hangi yöneticinin kiminle nerede ne alemlere aktığını, Beşiktaş'ın içinde yaşanan ve zaman zaman medyaya da yansıyan konuların gerçek yüzüne ulaşmanın hazzını, ulan kim bu isimsiz kahramanlar acaba? Nasıl ulaşıyorlar bunca bilgiye? Beşiktaş için kelle koltukta yola düşen, esprili yazı diliyle boş beleş adamlar olmadıkları besbelli tayfa necidir ne iş yapar? diye merak etmenizin de garantisiyle aşağıdaki linki bir an önce tıklamanızı tavsiye ederim.

Hiç yorum yok: