12 Ocak 2011 Çarşamba

Mehmet Helvacı'ya Sorular

Galatasaray Kulübü ikinci başkanı Mehmet Helvacı Ali Sami Yen'e veda etmediklerini, Galatasaray'ın kendi sahası olan maçlarını oynadığı stadın isminin her zaman Ali Sami Yen olacağını belirterek, ''Biz sadece Mecidiyeköy'e veda ediyoruz.'' dedi.
İkinci Başkan Helvacı, maçtan sonra basın mensuplarının sorularını cevaplandırırken, ''Ali Sami Yen'e değil Mecidiyeköy'e veda ettik. Bizim stadımızın her zaman adı Ali Sami Yen'dir. Yeni stat önemli bir proje. Çehremizi değiştirdi. Galatasaray'ın yararına oldu. Emeği geçenlere teşekkür ederim. Başta da merhum Özhan Canaydın ve başkanımız Adnan Polat'a çok teşekkür ederiz.'' dedi.
Helvacı, Ali Sami Yen'e veda konusunun çok gündeme geldiğini bunun da doğru olmadığını belirterek, ''Tüzüğümüzde madde var, Galatasaray'ın kendi sahası olarak maçlarını oynayacağı her stadın adı Ali Sami Yen'dir. Seyrantepe'nin de adı Ali Sami Yen Spor Komkpleksi olacak. Türk Telekom sadece stadın isim hakkını aldı.'' dedi.

Soru (1)
Tüzüğe aykırı bir sponsorluğa mı imza attı Galatasaray?

Soru (2)
Bu açıklamanızla Türk Telekom'un isim hakkı sponsorluğuna nasıl bir etki ettiğinizi düşünüyorsunuz?

Soru (3)
Seyrantepe semt değil midir? Semtin adını mı değiştireceksiniz? Şişli Belediyesi ile görüştünüz mü?

Soru (4)
Stadyumun isim hakkını almakla Seyrantepe'nin isim hakkını almak aynı şey midir?

Soru (5)
Bu açıklamanızdan sonra Galatasaray taraftarına, kamuoyuna, medyaya Türk Telekom'un isim sponsorluğu ile ilgili önemsiz(!) sıfatını yapıştırdığınızın farkında mısınız?

Soru (6)
Önümüzdeki dönemde Türk Telekom'un stadyum isim sponsorluğuna tribünlerden gelecek tepkilerin altyapısını hazırladığınızın farkında mısınız?

Hiç yorum yok: