12 Nisan 2011 Salı

Biraz Geç Olmadı Mı?

Bu ülkede bir futbol takımını tutup ertesi gün www.fanatik.com.tr adresini 'tık'lamayan yoktur herhalde. Ben de anasayfadan galibiyet haberini açınca bizimkilerin gol sonrası fotoğrafının yanında bu yazıyı gördüm. Sırf son cümle için oturup yazasım geldi.

...etkili olmaya başlamış... peh peh!!
"Geç gelmek" yatakta iyi beyler, şu vaziyette camiaya bir faydası yok. Yani bu saatten sonra 'bir zahmet' şu kupa maçında da etkili olun da bir iki Avrupa takımını misafir edelim, yoksa seneye de pek tadımız olmayacak gibi...

Ayrıca sezon sonuna haftalar kala Beşiktaş taraftarı yeni sezonu kafasında üç büyük soru işaretiyle bekliyor bence.
  1. Yabancı Oyuncuların Geleceği Ne Olacak? Bu takımda yabancı oyuncuların geleceği hala meçhul. Bilgi Üniversitesi'nin ödül töreninden sonra da ısrarla burada kalacağım diyor Quaresma ama ben yine de Q7'de dahil olmak üzere bu sene alınan yabancılar sezon sonu gidecekmiş gibi hissediyorum. Davranışları hal ve hareketleri güven vermiyor.
  2. Teknik Direktör Kim Olacak? Yönetimden bazı bireyler 'bu kadroyu yerli hoca taşıyamaz' gibi saçma sapan laflar ediyorlar. Tayfur Havutçu'nun Beşiktaş'ın eski kaptanı olmasını, kulübe vermiş olduğu bunca emeği bir tarafa koyalım, bu söylenen sözler terbiyesizlik değil de nedir? O kirli, çıkar dolu kulislerinizde veya kendi aranızda kısık sesle söyleyin bu lafları efendiler. Medyanın karşısında bu laflar edilir mi? Bu adam da insan evladı sonuçta. Beşiktaş takımının Yıldırım Demirören zamanındaki yöneticilerinde nedense genel bir "yerli hocaya vefasızlık ve saygısızlık etme" eğilimi var. Ne zaman bu huylarını değiştirecekler bilemiyorum...
  3. Stad Yıkılacak Mı? Son dönemde bu konunun üstü epey kapandı farkındaysanız. Ortalıkta ölüm sessizliği var. Bir taraf mayısta kazmayı vururum diyor. Öbür taraf tepinmeyin diyor. Eee? (yani ona göre kombine parası ayarlayacağız güzel kardeşim haber bekliyoruz sonuçta)
Neyse dur bakalım cuma olsun da maça gidelim...

Hiç yorum yok: